Geri

CHP İl Başkan Adayı Yaşar Erdem Taraklı’da Delegelerden Destek İstedi.:

CHP'nin 29 Nisan Pazar günü yapılacak olan İl Kongresi öncesinde adaylardan Yaşar Erdem Taraklıda delegelerden destek istedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Erdem "Başarılı Olduk”


CHP Sakarya İl Başkanlığına aday olan Yaşar Erdem görevde olduğu süre içerisinde partisinin il genelinde başarılı olduğunu söyleyerek
“Görev süremiz içerinde Sakarya’da oy oranımız yükselmiş ve her yerde CHP varlığını hissettirmiştir. Yıllar sonra Sakarya’dan milletvekili çıkartmışızdır
Bu bağlamda, bize verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Amacımız bu başarılara yenilerini eklemek ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni, Sakarya’da birinci parti yapmaktır.dedi.

CHP İl Başkan Adayı Yaşar Erdem şu hususların altını çizdi:
“Cumhuriyet Halk Partisi'ne bir oy daha kazandırabilmek amacıyla her dönemde kapı kapı dolaştık, her köyümüzü adım adım gezdik. Amacımız halkın sorunlarının çözümünün adresinin partimiz olduğunu anlatmaktı. Hiçbir menfaat gözetmeden, CHP'nin bir neferi olarak, işçisi olarak mücadele ettik.
Bu süreçten sonra tek beklentimiz, halimizin, hatrımızın sorulmasıydı. Üyelerimiz ve partililerimiz, vekillerimizin ve partili büyüklerimizin yanımızda olduklarını bilmek istiyorlardı. Biz de bu isteğe aracı olduk. Partimizi bir adım daha ileriye taşıyabilmek için yeri geldi özeleştiri yaptık. Doğru bildiklerimizi söylemek görevimize, makamımıza sebep olsa da vazgeçmedik, yine de vazgeçmeyeceğiz. Darılmadan, gücenmeden, menfaat gözetmeden Cumhuriyet Halk Partisi için, Sakarya için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sessiz çoğunluğun sesi olmaya devam edeceğiz.”

“Başarılarımızı delegelerimiz takdir edecektir”


İlçe teşkilatlarının da desteğini aldığını ifade eden Yaşar Erdem “Delegelerimizin kongrede başarılarımızı takdir edeceklerini umut ediyorum” dedi.

Kongreye davet


İl Başkan Adayı Yaşinear Erdem 29 Nisan Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresine tüm partilileri de davet etti.
Erdem, “Bu süreçte partililerimizin, üyelerimizin ve delegelerimizin bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Oy verecek olan vermeyecek olan gönlü Cumhuriyet Halk Partisi ateşi ile yanan bütün delegelimize şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm emekçileri, 29 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongremizde yanımızda olmaya davet ediyorum” diyerek, çağrıda bulundu.


Çarşafa Dolanmak İstemiyoruz”


Başkan Adayı Yaşar Erdem kongrede çarşaf listeden yana olmadıklarını ifade ederek “Seçimin blok liste ile yapılmasını önereceğiz. Çarşafa dolanmak istemiyoruz” dedi
CHP Başkan adayı Yaşar Erdem destek istedi
CHP Sakarya İl Başkanı Adayı Yaşar Erdem Taraklı’da delegelerden destek istedi. Erdem , “Göreve gelirsem tüm partililerimizin başkanı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Erdem “Delegelerimizle görüşmelerimizi büyük çapta tamamladık. Göreve gelirsen tüm partililerimizin başkanı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nezih Karabıyık
27.04.2012 / 09:33:49
Bu seçimler bir nöbet değişimidir. Hepsi bizim üyemiz, hepsi bizim arkadaşımız. Kazanan kişiler değil partimiz olacaktır. Tüm adaylara başarılar diliyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.