Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Akif Yener’den Taraklı Ziyareti

Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; Taraklı İlçesine çıkarma yaparak, doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü’nde büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

 

“Onun Adı Efsane Sakarya” ve “Ne Aşk Ne Hayat” adlı single albümleriyle başta Sakaryalılar olmak üzere yurtiçi ve yurt dışındaki hayranlarının gönlüne taht kuran Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; Taraklı İlçesine çıkarma yaparak, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü’nde köy büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını ziyaret eden Akif Yener; köy sokaklarında yürürken zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

İlk ziyaretini Tarihi ipek yolu üzerinde bulunan Selçuklu ve Osmanlı mimari yapısı bozulmamış Taraklı evlerini, sokaklarını, Yavuz Sultan Selimin yaptırdığı Yunus Paşa Camiini, ayrıca Cittaslow’un Dünyanın en sakin 180 şehirlerinden biri olarak seçtiği Taraklı’yı, TTNET reklamları ile namı diğer Mümkünlü Kasabasını, Dörtyüzelli rakımda nemsiz rutubetsiz havada eşsiz yem yeşil doğanın tam ortasına kurulacak olan Taraklı Termal’e gerçekleştiren Akif Yener; Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ile görüşerek, “Ne Aşk Ne Hayat” albümünü hediye etti.
Ardından Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman’ı ziyaret eden Akif Yener; Başkan Özkahraman’la Taraklı merkezinde görüşerek, birlikte çay sohbeti yaptı. Daha sonra Doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü’ne geçen Akif Yener; burada köy kahvesinde köy sakinleriyle sohbet etti. Köyünü ziyarete gelen Akif Yener’i Karagöl Yaylası’na çıkaran Mahdumlar Köyü Azası Mesut Kara; burada doğa ile baş başa sohbet ettikten sonra, Köyün içinde yer alan “Güngörmez Şelâlesi, Kara Değirmen, Mağara ve Alabalık Üretim Tesis”lerini gezdirdi

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.