Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sakarya Medyasından 'Gece Gözüyle Taraklı' Gezisi

Sakarya medyasında görev yapan Basın Mensupları; Taraklı Termal Turizm İnşaat alanında düzenlenen İftar Programı’nda biraraya geldi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

. Medya mensupları daha sonra Taraklı İlçesi’nde de bir gezinti yaparak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç, Tunç ve Özkaraman ağırladı
Sakarya’nın değişik Gazete, Ajans, İnternet, Dergi, Radyo ve Televizyon medyasında görev yapan Basın Mensupları; Taraklı Termal Turizm İnşaat alanında düzenlenen İftar Programı’nda biraraya geldi. Doğa ile iç içe ve nezih bir ortam içerisinde hep birlikte oruçlarını açan Basın Mensupları; kendilerini ağırladığı için Taraklı Termal Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç’a teşekkür etti. Basın mensupları Taraklı Termal Turizm önünde aralarında AK Parti Sakarya eski Milletvekili Recep Yıldırım’ında bulunduğu hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Taraklı Gezisi
Ardından Taraklı Termal Turizm hakkında sunum alan basın mensupları; Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ın misafiri olarak Taraklı’lı Gazeteci İzzettin Kömürcü ile birlikte Hıdırlık Tepesi çıkarak, buradan Taraklı’yı kuş bakışı izledi. Taraklı Tarihi Çınar Ağacı önünde hatıra fotoğrafı çektiren basın mensupları son olarak Taraklı Çay Bahçesinde; Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile birlikte çay sohbeti yaptıktan sonra, Adapazarı’na döndü.

Teşekkür
Basın mensupları; Ramazan gecesinde Taraklı İlçesi’nde kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a teşekkür ederken, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Taraklı Termal Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç’ta, Taraklı’ya yaptığı geziden dolayı Sakarya’nın Gazete, Ajans, İnternet, Dergi, Radyo ve Televizyon medyasında görev yapan Basın Mensupları’na teşekkür etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.