Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Taraklı’da 2012–2013 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İlköğretim Haftası kutlamaları, Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkındaki Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Namdar ile Rehber öğretmeni Halit Murat Uygun eşliğinde Milli Eğitim Müdürü Timuçin Çetiner’in çelenk sunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Timuçin Çetiner, Şube Müdürü Musa Gürol okul müdürleri ve öğretmenler ve Yatılı Bölge orta okulundan bir grup öğrencinin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'yla devam etti.
Daha sonra İlçe Kaymakamı Ömer Yılmaz, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Milli Eğitim Müdürü Timuçin Çetiner Garnizon Komutanı Ersoyu Davet Emniyet Amiri Cem Çiftçi ve protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerin katıldığı tören Taraklı Yatılı Bölge Orta okulu’nda çok amaçlı konferans salonunda yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenci andı okundu. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma Yatılı Bölge Orta okulu Türkçe öğretmeni Asuman Şakar tarafından yapıldı. Çağdaş bir toplum olmanın yolunun eğitim ile mümkün olduğunu ifade eden Şakar 2012 -2013 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.Kaymakam Ömer Yılmaz’da yaptığı konuşmada yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak eğitimde başarıyı arttırmak için hep birilikte gayretle çalışacaklarını söyledi.
Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunmasından sonra program sonra erdi

Haber-Fotoğraflar:İzzettin KÖMÜRCÜ

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

duman
17.09.2012 / 17:10:56
Her eğitim ve öğretim yılı başlangıcında olduğu gibi yine hareketli başladı.Miniklerin heyacanlı ve bir okadarda merakları oldukları tüm fotoğraflara yansımış durumda. Tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim. Bu bağlamda protokoler de ve her türlü sosyal aktiviteler de Taraklı'mızı temsilen katılan sn;Alaattin YILMAZ beye emekli olunca hemşerilerimizin yapacakları işlerin bitmediğini Taraklımızı muassır medeniyetler seviyesine getirmek için elinden geleni yaptığı için gurbetçi can dostlar adına teşekkürü borç bilirim

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.