Geri

SP de Yerel Seçimlere Hazırlık Toplantısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde yerel seçimlere hazırlık toplantısı düzenledi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı ve tüm ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıya misafir olarak katılan eski Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, konuşmasında hükümeti sert bir dille eleştirdi. Hükümetin ekonomiyi batırdığını öne süren Abdüllatif Şener, ekonomiye dair açıklanan resmi rakamların hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını savundu. Abdüllatif Şener, konuşmasını bitirdiğinde salondan 'Yuvana geri dön.' sesleri yükseldi.
Yaklaşık bir buçuk saatlik konuşması süresince yer yer hükümete seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı, "Hükümet, Suriye'ye girerse Rusya ve Çin'in kendisine müdahale etmeyeceğini sanıyor. Biz hükümete azıcık tarihe bakın diyoruz. Batılılar bize Paris Antlaşması'nda da söz vermişti. Peki ne oldu, bizim topraklarımızı ilk onlar paylaştı." diye konuştu.
Türkiye'deki tüm resmi kurumların ve kanunların darbeci zihniyetlerin ürünü olduğuna değinen Mustafa Kamalak, "Zehirli ağacın meyvesi de zehirli olur. Kaba kuvvetin yaptığı kanunların adil olmasını mı bekliyorsunuz." diyerek günümüzdeki yasaları ve kurumları eleştirdi.
Saadet Partisi'nin iktidara geçmesi halinde Nato'yla olan ilişkilerin gözden geçirileceğini vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, devlet kurumlarında çalışan herkesin dini inançlarına uygun kıyafet giyebilmeleri için gerekli düzenlemelerin de yapılacağını belirtti.
Saadet Partisi Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Sanlı Ankara Büyük Anadolu Otelinde düzenlenen ve 2 gün süren toplantıya katıldığını ifade ederek Kamalak'ın konuşmasının ardından toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak yapıldığını söyledi #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mehmet kabak
15.10.2012 / 12:04:25
Helal dayı tacettin başkandan sonra en fazla gezen siyaset adamısın

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.