Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı Termal; Feshane’de



Taraklı Termal; Sivas Platformu tarafından Feshane'de gerçekleşen "3. Geleneksel Sivas Günleri"ne katılarak, Sakarya'nın tarihi güzellikleri ile Taraklı Termal Turizm'i tanıttı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Ziyaretçi akını
Taraklı Termal Turizm; Sivas Platformu tarafından 16-18 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen "Geleneksel Sivas Günleri"nde stand açarak, Sakarya ve Taraklı'nın tarihi güzellikleri ile Taraklı Termal Turizm'i tanıttı. 3. Geleneksel Sivas Günleri"nde açtığı standıyla Sivas'lı ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olan Taraklı Termal Turizm; 3 gün boyunca Taraklı Termal’in bitmiş halini gösteren 3D maketi üzerinden ve dağıttıkları broşürlerle Türkçe ve İngilizce olarak tanıtımını yaptı. feshanenin gözdesi olan Taraklı Termal; en kalabalık ve gösterişli standıyla, tüm dikkatleri üzerine topladı. Taraklı Termal Turizm'in standını ziyaret eden davetliler arasında; "Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de yer aldı. Sivas’ın 16 ilçesinin ayrı ayrı tanıtıldığı günde; özel sergilerin yanı sıra Sivas’a ait folklorik gösteriler ve sevilen sanatçılar eserlerini paylaştı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.