Geri
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

TARAKLI AJANS 18 yaşında

TARAKLI AJANS İnternet Gazetemizin kuruluşunun 18.yılına girmiş bulunmaktayız.
Yayın: Güncelleme:

TARAKLI AJANS İnternet Gazetemizin kuruluşunun 18.yılına girmiş bulunmaktayız.

 

Temelde gurbetteki TARAKLI’lı hemşerilerimizi TARAKLI’dan haberdar etme amaçlı kurulan TARAKLI AJANS kısa sürede gelişmiş ve kurumsal kimliği ile belli bir olgunluğa erişmiştir.

TARAKLI AJANS’da yayınlanan haber ve makalelerin güvenilirliği sayesinde TARAKLI AJANS’ın takipçilerinin sayısı her geçen gün artmıştır. TARAKLI AJANS’da çıta yüksek tutulurak geniş yazar kadrosu ile haber ve makalelerle “TARAKLI’DAN DÜNYAYA AÇILAN PENCERE” olmak hedeflenmiştir.

Bugünün TARAKLI AJANS’ı aradan geçen 17 yılda bunu gerçekleştirmiştir.

TARAKLI AJANS’da yayınlanan haberler, fotoğraflar ve makalelerin dünyanın her yerinden takip edildiğini görmekteyiz. TARAKLI AJANS’da yayınlanan haber ve makalelerin takipçilerimiz tarafından değerlendirildiğinde yapmış olduğumuz hizmetin ne kadar önemli olduğunu ve sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyoruz. O nedenle TARAKLI AJANS sürekli kendini yenileyen ve her gün bir önceki günden daha fazla haber akışı sağlayan internet gazetesi konumundadır.

Merhum Mehmet Ali Çınar, TARAKLI AJANS internet Gazetemizin kurucusudur. Kendisini özlemle anıyor bir kez daha Allah’dan rahmet diliyorum.

Değerli büyüğüm Mehmet Ali Çınar ile TARAKLI AJANS’ı yönetirken TARAKLI AJANS’ın Genel yayın koordinatörü olarak işim kolay oluyordu. TARAKLI AJANS’a maddi ve manevi her anlamda büyük katma değer sağlıyordu. TARAKLI AJANS’ın kurulmasında ve bugünlere gelmesinde Mehmet Ali Çınar’ın hakkı ödenmez TARAKLI AJANS bugün hizmet veriyorsa Mehmet Ali Çınar’ın sayesinde hizmet vermektedir. Kendisine söz verdik. Allah sağlık ömür verdiği sürece TARAKLI AJANS varlığını sürdürecektir.

Sadece Mehmet Ali Çınar değil oğulları Enes Çınar, Ali Osman Çınar ve Yasin Çınar’da TARAKLI AJANS’ın önemli isimleri

Enes Çınar TARAKLI AJANS’ın teknik sorunlarını anında çözebilen etkin bir internet yöneticisi. Onun teknik bilgisiyle TARAKLI AJANS.binlerce takipçisine hizmet veriyor.

Ali Osman Çınar ve Yasin Çınar TARAKLI AJANS da uyguladığımız projelere büyük destek sağlıyorlar. TARAKLI AJANS’ın başarı hikâyesinde önemli katkılar sağlıyorlar.

TARAKLI AJANS’ın başarısında köşe yazıları ile büyük destek sağlayan Sayın Dursun Bostancı’ya, Sayın Fahrettin Yıldız’a, Sayın Ahi Naci İşsever’e ,Sayın Mustafa Özbilge’ye, Sayın Serkan Yılmaz’a TARAKLI AJANS’a yazıları ile misafir olan tüm yazarlarımıza ve TARAKLI AJANS’da emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

TARAKLI AJANS İnternet Gazetesi olarak 17 yıldır habercilik noktasında büyük bir sorumluluğu ve hizmeti başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basın sektörü zahmetli, titiz ve özverili çalışmalar gerektiren bir alandır. Gazete ve İnternet aracılığıyla bölgemizdeki gelişmeleri haberleştirirken aynı zamanda ilçedeki olaylara tanıklık edip kayıt altına alarak yarınlara aktarılmasını sağlamaktayız. Tüm bu çalışmalarımızda destek ve katkıları dolayısıyla ilçemiz kurum, kuruluş ve halkına şükranlarımızı sunuyoruz

17 Yıllık yayın hayatını geride bırakan TARAKLI AJANS İnternet Gazetesi tarafsız ve ilkeli yayınları ile TARAKLI’nın sesi, gözü ve kulağı olmaya siz değerli takipçilerimizin desteği ile devam edecektir.

TARAKLI AJANS Ailesi olarak 18. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin sosyal, kültürel, ekonomi, siyasi ve sportif “tanığı” olan TARAKLI AJANS, dün olduğu gibi bugünde ilkeleri doğrultusunda yoluna devam edecektir.

Bu vesile ile tüm takipçilerimize en samimi duygularımızla Saygı ve Sevgiler sunarız.

Sizler TARAKLI AJANS’ı takip etmeye devam ettiğiniz sürece biz yolumuzdan asla ayrılmayız.

TARAKLI AJANS, TARAKLI’nın gür sesidir, TARAKLI AJANS; TARAKLI’dan DÜNYAYA AÇILAN PENCEREDİR.

Bizi takip etmeye devam edin.

 

#tarakli-ajans #yeni #yasinda

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.