Geri
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

Taraftar olarak Beklentim…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Yayın: Güncelleme:

 

Bodrumspor –Eyüpspor Play-Off yarı final ikinci karşılaşmasını izledikten sonra Sakaryaspor ile ilgili düşüncelerimi yazmak istedim.

Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’un sadece evimizde oynadığımız Bandırmaspor karşılaşmasını tribünlerden izlemiştim. Diğer karşılaşmaları izleme şansım olmamıştı. Atılan gollerin dışında heyecanı olmayan bir maçtı

Daha sonraki haftalarda takımda belli bir düzelme oldu. Her geçen gün takımın daha iyi olacağı sinyalleri verildi. Son haftalara kadar Süper lige çıkma umutlarımız devam etti. Özeleştiri yapmak gerekirse sezonun ilk maçlarında kim icat etti ise kaleciden pas yaparak atağa kalkmak neticesinde yoğun pres karşısında top kaybeden, hatalı pas yapan, takımımız kalesinde bir anda gol görüveriyor. Ve sonucunda rakiplerimiz 3 puan elde ediyor. Kaybedilen bu puanlar yüzünden play-off maçları oynamak zorunda kalıyoruz. Sonrasında çeyrek finalde Eyüpspor’a eleniyoruz. Bizi çeyrek finalde eleyen Eyüpspor yarı finalde ilk karşılaşmada Bodrumspor’u 1-0 yeniyor. Eyüpspor değeri yüksek futbolcu kadrosuna sahip. İkinci maçta play-off da finale kalarak Pendikspor ile karşılaşacağı düşünülüyordu. Samsunspor ve Rizespor’dan sonra Süper lige çıkabilecek takım olarak görülüyordu.
Bodrumspor, Eyüpspor ile oynayacağı rövanş karşılaşmasına teknik ve taktik olarak iyi hazırlanmış ki 4 bin 600 seyirci kapasiteli stadında güzel bir futbol oynayarak Eyüpspor’u 2-0 mağlup edip finale adını yazdırdı.

Şimdi; Bodrumspor deplasmanlı amatör ligden profesyonel lige daha sonraki sezon bir üst lige ve ardından 1.lige çıkarak büyük başarılara imza atmış.

Bodrum ilçesi önemli bir turizm merkezi. Bodrumspor bu başarıları ile Bodrum ilçesine önemli bir değer katmıştır. Süper lige çıkma final maçı oynayarak tarihinde önemli bir müsabakaya imza atacaktır. Aynı ifadeleri Pendikspor içinde kullanmamız gerekiyor. Bodrumspor ve Pendikspor önemli başarılara imza atmışlardır. Özellikle Bodrumspor kadrosunu bozmadan Teknik Direktörleri İsmet Akdemir ile birlikte sayılı transferlerle bu başarıları elde etmiştir.

Sakaryaspor taraftarı olarak beklentim önce centilmen ve güzel bir futbol oynayan takım seyretmektir. Bir futbol şehri olan Sakarya’nın takımı mutlaka şampiyonluğa oynamalıdır. Sakaryaspor Süper ligde oynaması gerekir.
Yönetim iyi bir Sakaryaspor takımı kuracaklarının sinyalini veriyor. Önümüzdeki sezon Kocaeli, Altay,Göztepe,gibi takımlarla oynayacağız. Sakaryaspor’da kadro çok bozulmadan tecrübeli oyuncularla takviyeler yapılarak mücadele azmi yüksek güzel oyun ortaya koyan takım bir an evvel oluşturulmalıdır. Böyle bir yolculukta genç oyuncularımıza ihtiyaç vardır. Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran Sakaryaspor’da genç futbolcular forma şansı bulabilir.

Tek dileğimiz Sakaryaspor’un şampiyonluğa oynayacak iyi bir kadro kurması ve Süper lige çıkmasıdır.

Eğri oturup doğru konuşacak olursak yeni sezonda şampiyonluk istiyorsak transferlerde ve saha içerisinde yapılan hataları tekrarlamamalıyız.

 Aksi takdirde yeni sezonda bu sezondan pek farklı olmaz.

#taraftar-beklenti #izzettin #komurcu

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.